Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Vi er i dag 3 ansatte. Vi har alle våre primæroppgaver, men som det er i mindre bedrifter, gjør alle alt innen forefallende arbeid når dette trengs.

Ansatte

Per Vidar Bye er daglig leder og har ansvaret for den daglige driften i tillegg til det overordnede ansvar for salg og markedsføring. Har Telemark, Agder, Rogaland, Hordaland, Trøndelag og deler av Oslo som sitt primærområde. Har sin bakgrunn fra blant annet Aspelin Stormbull og Axel G. Hvistendahl.

Rune Lemoen er salgskonsulent og har Akershus, Hedmarken, Oppland og Vestfold, samt deler av Oslo som sitt primærområde. Har sin bakgrunn fra Sandvik og Axel G. Hvistendahl.

Irene Stenseth har ansvaret for lagerdriften men er også med på varebestilling, ordremottak og kontorfunksjonene. Hun har sin bakgrunn fra Coop.

Bransjeerfaring

Vi har til sammen over 120 års erfaring innen vår bransje, noe som kommer våre kunder til gode.


Historie

Beconor ble startet i 1990 – som en videreføring etter Axel G. Hvistendahl, både agenturer og ansatte ble med i det nystartede firmaet. Vi har tidligere holdt til i Oslo sentrum og på Alnabru. I dag holder vi til i landlige omgivelser i eget bygg på Flateby, ca. 10 minutter sør for Lillestrøm.

Geografisk område

Vi holder til i landlige områder på Flateby, rett utenfor Oslo. Satsningsområdet vårt er hovedsakelig Øst-, Sør- og Vestlandet, samt deler av Midt-Norge. Vi har kunder i hele Norge.

Kunder

Vår kundegruppe er grossister og detaljister innen jernvare, verktøy og maskin. Ved forbrukersalg vil kunden bli henvist til en forhandler.

Eiere

Eiere av Beconor AS er Per Vidar Bye og Willy Bye som til sammen utgjør en mannsalder av erfaring i verktøybransjen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn